Limiittilaina nopeasti tilille

Limiittilainaa kätevästi netistä! Avaa limiitti tänään ja nosta valitsemasi summa tilille.

Kokosimme markkinoiden suosituimmat limiittilainat yhdelle sivulle. Valitse sinulle sopiva tarjous ja lähetä hakemus. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen voit nostaa rahaa tilillesi.

Hae limiittilainaa Ferratumilta!

Ferratumin limiittiluotto on 4000 euron joustoluotto, jolta teet haluamiasi nostoja. Ei piilokuluja, korko 20% – entistä edullisemmat hinnat! Markkinoiden edullisin limiittilaina pieniin hankintoihin. Uuden korkokaton jälkeen limiittilaina entistä edullisemmalla hinnoittelulla. Tutustu ja käytä tilaisuus hyväksesi.

Vaihtoehtoja Limiittiluotoille - TOP

Mikä on limiittilaina?

Limiittilainat saapuivat lainamarkkinoille samaan aikaan kun eduskunnan asettama korkokatto tuli voimaan vuonna 2013. Korkokaton takia, pieniä vippejä ei kannattanut enää myöntää. Korkokatto tule koskemaan kuitenkin vain alle 2000 euron pikalainoja. Ennen lakimuutoksen tuloa, pikavippien todelliset vuosikorot saattoivat kohota jopa tuhanteen prosenttiin.

Lakimuutos teki sen, että todellinen vuosikorko sai olla maksimissaan 50% alle 2000 euron lainoissa. Suurin osa limiittilainoista ovat nykyään yli 2000 euron kokoisia. Jos haet limiittiä ja se sinulle myönnetään, saat käyttöösi joustavan lainalimiitin. Voit siis nostaa joko 10 euroa tai kerralla koko tililuoton verran tilillesi.

Limiittilainan on tämän jälkeen koko ajan käytössäsi ja nostoja voit tehdä kätevästi suoraan tekstiviestillä. Maksat vain kuluja ja korkoa nostetusta summasta ja lainan voit maksaa takaisin osissa.
Limiittilaina sopii siis suurempiin tai pienempiin hankintoihin, koska nostettava summa on aina asiakkaan päätettävissä. Sivumme kautta löydät sinulle sopiva limiittilainan ja joustoluoton, sekä etsit edullisen pikavipin!

Miten limiittilainaa haetaan?

Limiittilainaa on nykyään tarjolla pankeissa ja netissä. Aikojen alussa lainaa tarjottiin melkein ainoastaan netissä, mutta nykyään pankitkin ovat innostuneet tarjoamaan nettisivuillaan limiittilainaa asiakkailleen. Jos olet miettinyt lainalimiitin hakua, kannattaa lainavertailu aloittaa netissä löytyvästä vertailupalvelusta. Tällä tavalla voit rauhassa tutustua kaikkiin vaihtoehtoihin ja löytää sinulle edullisin luotto.

Iso osa luotonmyöntäjistä ilmoittavat sivuillaan, asiakaskohtaisesta korosta joka se määritetään vasta kun asiakas on täyttänyt hakemuksen loppuun. Vertailuvaiheessa hakijan kannattaa hyödyntää lainan kilpaulutuspalvelua. Kilpauluttajan avulla saat hakemuksesi lähetettyä kerralla yli 20 er pankille käsittelyä varten. Näytöllesi saat tuolloin suoraan kaikki lainatarjoukset ja näiden tarkat tiedot.

Tällä tavalla saat hyvä kuvan siitä mistä saisit limittilainaa halvalla. Kun löydät sinulle sopivan lainan, voit viimeistellä sen siirtymällä kilpailuttajan palvelun kautta lainanmyöntäjän prosessiin. Nostoja voi tehdä, kunhan ensin allekirjoitat lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla.

Kuka voi saada lainalimiitin?

Lainalimiitin hakeminen on nykyään tehty helpoksi. Luottohakemuksen lähettäminen onnistuu helposti tietokoneella tai puhelimella. Hakemusta varten tarvitset aina myös nettipankkitunnukset, jotta lainayhtiö voi vahvistaa henkilöllisyytesi.

Alla limiittilainan kriteerit:
– Olet vähintään 20 vanha
– Sinulla on säännölliset kuukausitulot
– Sinulla on pysyvä osoite Suomessa
– Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Tärkein on se, että olet hoitanut raha-asiasi kunnolla aiemmin. On aina myös hyvä idea käydä oman talouden bdujetti läpi ennen kuin laitat nimen alle luottosopimukseen. Kilpailutuspalveluiden avulla saat ainatarkistettua minkälainen kuukausieräsi olisi jos avaisit lainalimiitin. Tämän tiedon avulla voit tehdä nopean laskelman sopisiko uusi laina nykyiseen budjettiisi.

Mistä limiittilainaa kannattaa hakea?

Limiittilainan hakeminen pankista on tehty suhteellisen vaikeaksi ja suurin osa hakemuksista tehdään nykyään suoraan verkon kautta. Näinä päivinä voit täyttää hakemuksen rauhassa omalta sohvalta ja tarkastella tarjouksia ilman paineita. Joustolainaa.com tarjoaa sinulle kätevän katsauksen lainayhtiöistä jotka tarjoavat joustolainaa.

Listastamme löydät paljonko lainaa voit hakea, millä maksu-ajalla ja lainan esimerkkilaskelman.
Listauksesta pääset myös klikkaamalla suoraan lainanmyöntäjän hakemukseen, jos olet päättänyt hakea heiltä lainaa. Jos haluat tarkempia tarjouksia monelta eri lainanmyöntäjältä, kannattaa sinun täyttää lainankilpailuttajan hakemus. Tällä tavalla saat henkilökohtaiset tarjoukset yli 20 eri lainanmyöntäjältä.

Käyttäjien kommentteja

Joustolainaa.com kokemuksia

Kätevä palvelu! Löytyi kätevä joustolaina ja sain rahat nopeasti tilille.
Seppo Ristolainen
56v, Jyväksylä
Kiitos! Löysin palvelusta omaan budjettiin sopiva laina.
Maire Soini
67v, Hyvinkää