Joustoluotto

Hae joustoluottoa tästä kätevästi! Vertaile vaihtoehtoja ja valitse paras laina.

Keräsimme palveluumme markkinoiden parhaat joustoluotot. Tästä löydät listan parhaista vaihtoehdoista. Tutustu lainoihin ja lähetä hakemus!

Joustoluotto – joustava laina

Joustoluotto on nykyaikainen ja nopea vaihtoehto lainaa etsivälle. Joustoluottoon sisältyy monta etua tavalliseen kertaluottoon verrattuna. Joustolaina on paljon tavallista kulutusluottoa monipuolisempi laina.

  • Joustoluoton hakijalle myönnetään luottoraja, josta voit tehdä nostoja tarpeen mukaan.
  • Myönnetty luottoraja on aina käytössäsi. Myös sen jälkeen, kun olet maksanut koko lainan takaisin.
  • Joustoluoton ilman vakuuksia saa nykyään noin 10% nimelliskorolla.
  • Joustoluoton ensimmäinen nosto uusille asiakkaille on usein koroton ja kuluton.

Keräsimme palveluumme monta eri joustoluottoa ja voit näistä valita sinulle sopivin vaihtoehto. Aloita vertailu sivun yläosasta, johon keräsimme markkinoiden kolme parasta joustoluottoa. Palvelumme avulla vertailet kaikkia vaihtoehtoja kätevästi riippumatta siitä, onko sinulla haussa joustolaina, limiittilaina, kulutusluotto tai pikavippi.

Joustoluotto vertailu

Joustoluottoa hakiessa kannattaa huomioida lainan nostopalkkio ja nimelliskorko. Nämä vaikuttavat lainan hintaan riippuen siitä, oletko hakemassa lyhytaikaista tai vähän isompaa rahoitusta. Molemmat prosentit ratkaisee tuleeko lainasta edullinen vai kallis. Lainan käyttökulut ja oman käytöksesi ratkaisevat onko joustoluotto sinulle edullinen vai kallis.

  • Jos olet vailla lyhytaikaista lainaa, kannattaa sinun suosia korkeaa korkoa ja alhaista nostopalkkiota. Vältä myös niitä lainoja jossa on yli viiden euron laskutuslisiä.
  • Jos tarvitset lainaa pidemmälle aikavälille, kannattaa suosia alhaista korkoa ja mahdollisimman pientä nostokulua.

Näet kaikki kulut ja korot kätevästi listastamme.

Joustoluotto nopeasti tilille

Joustoluotto maksetaan usein suoraan tilille, jos haet lainasummaa joka on alle 10 000 euroa. Mikäli olet hakemassa hieman isompaa lainasummaa, täytyy lainayhtiölle antaa selvitys omista tuloista ja menoista sekä toimittaa tarvittavat liitteet. Tulotietojen varmentamiseen ei näissä tapauksissa riitä Instantor-palvelun tarkistus. Ennen hakemuksen täyttämistä, kannattaa ladata palkkatoditukset ja muut liitteet valmiiksi koneelle. Voit liittää sen hakemukseesi hakemuksen aikana, jotta saat sen heti asiakaspalveluun käsiteltäväksi. Muistathan vastata puhelimeen jos saat soiton hakemuksen jälkeen. Jotkut lainayhtiöt soittavat vielä varmistuspuhelun ennen kuin maksavat lainan tilille.

Joustoluotto kokemukset

Palvelumme käyttäjät ovat pääsääntöisesti olleet tyytyväisiä tarjottuihin vaihtoehtoihin. Joustoluotto on yhtä nopea kuin pikalaina, mutta joustavampi lainavaihtoehto. Alla pari seikkaa jota kannattaa huomioida kun hakee joustoluottoa.

  1. Joustoluotto on aina jatkuva lainasopimus ja on käytössäsi kunnes päätät sanoa sen irti. Rahaa voit nosta tilillesi joko tekstiviestillä tai lainayhtiön online-palvelusta.
  2. Vältä joustoluottoja jossa on yli 50 prosentin nimelliskorko. Vaikka lainasumma olisikin pieni, kasvattaa korkea korko lainan kokonaiskuluja nopeasti. 
  3. Joustoluoton sopimus ei umpeudu, vaikka maksaisitkin koko lainan takaisin. Sinun täytyy aina ilmoittaa asiakaspalveluun erikseen jos haluat sulkea tilisi.
  4. Muista aina tarkistaa palvelustamme saisitko jostain täysin korottoman ja kuluttoman ensinoston. Säästät tällä tavoin satoja euroja!

Käyttäjien kommentteja

Joustolainaa.com kokemuksia

Kätevä palvelu! Löytyi kätevä joustolaina ja sain rahat nopeasti tilille.
Seppo Ristolainen
56v, Jyväksylä
Kiitos! Löysin palvelusta omaan budjettiin sopiva laina.
Maire Soini
67v, Hyvinkää